“Leveren en wegwezen!”, zei de leverancier tegen de klant

Heeft jouw leverancier de gedachtegang “Leveren en wegwezen”? Dan is er misschien een betere oplossing mogelijk! Als eventorganisator kom je in contact met verschillende toeleveranciers. Iedere leverancier heeft andere gewoonten en normen waardoor het als organisator een moeilijke keuze is om de juiste beslissing te nemen mede door het grote aanbod in de eventbranche. Hoe kies je nu de juiste leverancier en waarom kan je, als eventorganisator, het aantal leveranciers nu best zo klein mogelijk houden?

 

Pakketvoordeel in 3 segmenten

De kracht om alle producten bij één leverancier te huren is natuurlijk het pakketvoordeel dat kan worden verkregen. Wanneer je alles bij éénzelfde firma huurt kunnen er op vlak van transport combinaties gemaakt worden om de prijs te drukken, kunnen er gratis artikelen worden toegevoegd aan het bestaande order of wordt er een commerciële korting toegekend. Door middel van deze onderhandelingen met de toeleverancier bouw je natuurlijk ook aan een professionele relatie.

 

één aanspreekpunt

De opgebouwde professionele relatie biedt vervolgens ook weer vertrouwen om de verhuurfirma de coördinerende rol te laten uitvoeren. Een bedrijf met een divers aanbod onder één dak, zoals The Fungroup, is op die manier ook in staat om het totaalconcept aan te pakken. Op die manier wordt chaos bij zowel op- als afbouw alsook tijdens het event vermeden. Door de coördinerende rol aan de leverancier toe te kennen, kan jij je als organisator focussen op andere belangrijke aspecten.

 

Veiligheid maar ook verantwoordelijkheid

Veiligheid is altijd prioriteit aangaande publieksevenementen. Wanneer je als organisatie met één partner handelt, kunnen er op een makkelijke manier duidelijke afspraken gemaakt worden omtrent veiligheid. Een verhuurbedrijf met de nodige ervaring dat bereid is om actief mee te denken, zal ook andere inzichten aanbrengen om jouw event te optimaliseren op vlak van veiligheid. Bij The Fungroup wordt veiligheid allerhoogst in het vaandel gedragen; mede dankzij de internationale business in meer dan 60 landen. Ze dragen bijzonder graag hun ervaring van de afgelopen 30 jaren over aan hun klanten, om een op-en-top veilig event neer te zetten. Dit maakt het voor de organisatie veel gemakkelijker de verantwoordelijkheid te dragen.

 

The Fungroup is het ideaalbeeld van een leverancier waarbij je alles onder één dak kan terugvinden. Organisatoren kunnen bij hen dan ook terecht voor al hun vragen aangaande attracties, podia, tenten en natuurlijk know-how. Dankzij de diversiteit aan producten, het creatief meedenken en de jarenlange ervaring bieden zij de eventorganistoren een enorme meerwaarde; hetgeen ook de sterkte van The Fungroup inhoudt. The Fungroup garandeert je veel meer dan enkel “leveren en wegwezen”!