The Fungroup gastlocatie voor jaarvergadering Ondernemersclub Beringen

De jaarvergadering van Ondernemersclub Beringen (OCB) vond dit jaar plaats in de vestiging van The Fungroup op maandag 17 februari. Meer dan 110 leden werden verwelkomd met een aperitiefje en een hapje. Daarna was het verzamelen voor een toespraak van Eddy Indesteege, uittredend voorzitter van de OCB. Hij blikte terug op de activiteiten van het afgelopen jaar. Na drie jaar geeft hij het voorzitterschap van de ondernemersclub door aan Bart Claessens, die de gasten op de vergadering toelichtte over de activiteiten van het komende jaar van de OCB.

Hierna gaf Bart Claessens het woord aan burgemeester Thomas Vints. Hij kwam spreken over ondernemerschap in Beringen en hoe succesvol de Beringse ondernemers de voorbije jaren waren. Hij verzekerde de ondernemersclub dat hij er alles zal aan doen om hen te steunen om te blijven groeien. Ook Stefan Kerkhofs, CEO van The Fungroup, kwam aan het woord. Hij vertelde de gasten over zijn ondernemersverhaal en verduidelijkte hoe hij met The Fungroup in Beringen terecht kwam.

De laatste spreker op de vergadering was stand-up comedian Erhan Demirci. Hij bracht iedereen in de zaal aan het lachen met zijn anekdotes en nostalgische, herkenbare verhalen over zijn jeugd in Beringen en zijn huidige leven in Brussel. Ten slotte werden de gasten uitgenodigd op de feestreceptie voor een drankje en een walking dinner, geserveerd door Atelier V.

The Fungroup wil graag Ondernemersclub Beringen bedanken voor de verwelkoming in Beringen en de gezellige avond.