The Fungroup neemt deel aan “De Sollicitatie” op VIER

Stefan Kerkhofs (CEO) en Joeri Christiaens (Managing Director) van The Fungroup zijn dinsdagavond te zien in het programma ‘De Sollicitatie’ op Vier. De heren gaan op zoek naar een straffe planningsverantwoordelijke die het huidige team kan versterken. Momenteel zijn we actief in meer dan 60 landen wat voor een enorme uitdaging moet zorgen voor deze nieuwe planner.

“De deelname aan het programma was een toffe manier om nieuwe mensen te rekruteren” aldus Kerkhofs. Het is een reactie op een trend die te zien is bij veel Vlaamse bedrijven. De moeilijkheid om personeel te vinden met de juiste kwaliteiten is tegenwoordig alom bekend. “Het wordt steeds moeilijker om gemotiveerd personeel te vinden met de juiste competenties. Dit was dus de ideale opportuniteit om daar iets aan te veranderen.” bevestigt Christiaens. Toen de vraag door ‘Vier’ werd gesteld, twijfelden ze geen moment. Natuurlijk is het ook een interessante mogelijkheid voor The Fungroup om hun bedrijfsfilosofie uit een andere invalshoek aan de buitenwereld te tonen.

we zitten sinds 2018 ook op een gloednieuwe locatie gevestigd in Beringen waarbij er serieus werd geïnvesteerd in nieuwe attracties. De nieuwe kantoren zijn modern ingericht met veel aandacht voor detail. Op die manier willen we de nieuwe planningsverantwoordelijke, als ook het huidige team, een warme werkomgeving bieden waarin het personeel zich goed voelt. Momenteel bestaan we uit een 70-tal vaste en freelance-medewerkers waarbij we ons graag openstellen voor nieuwe werknemers.

Benieuwd hoe de sollicitaties verliepen en of de gelukkige nog steeds bij The Fungroup werkt? Ontdek het dinsdagavond om 21h20 op Vier.